tänkte bara säga en sak....

Tänkte bara säga en sak till vissa personer, tex. folk som går på min skola. Är ni helt IQ-befriade? Ni går runt och snackar om att min våldtäkt är en lögn? Ni dömmer mig och säger massa när ni vet 0 % av det som hände? Tror ni jag är så dum att jag ljuger om något sådant? Ni må kanske ogilla mig, men tänk efter lite. annars visar ni rätt klart vilka retards ni är. Sen dömm mig inte, för ni vet ej hur det är. Snacka inte om något ni inte vet något om. Jag kan svära på att ni inte hade varit lika starka som jag, för innerst inne vet ni att jag är starkare än er. Ni vet fan knappt var ordet våldtäkt innebär och ni kan inte föreställa er vad det är, hur det är, och hur mycket det kan förstöra. Även om du hatar mig, visar man lite jäkla respekt och snackar inte om något ni har noll koll om! Grejen är ju den, att ni får prata med mig om det. Istället för att snacka om det bakom min rygg, sen slickar mitt ass som de falska personerna ni är.
En våldtäkt är inget man skämtar om eller ljuger om - kan ni tänka längre än vad näsan räcker? är det så omöjligt att förstå att det hände mig? vill ni vet hela historian, kom fram och prata med mig, sen kommer ni fan inte kalla det en lögn. Är ni svartsjuka? för ni ser att jag kan ställa mig upp igen och kämpa? vet ni att ni skulle ge upp direkt? är det så svårt att se att någon är stark i dagens samhälle? är det så omöjligt för er att förstå att jag, en kille har blivit våldtagen? Idioter..
Gå igenom allt jag gått igenom, försök ställa dig upp utan något stöd och bara skitsnack, klara vardagen, klara livet - TALA SEN
tänkte bara säga en sak till vissa personer, tex. folk som går på min skola. är ni helt bombade eller? ni går runt och snackar om att jag skickat runt bilder och ni kallar mig saker. ni dömmer mig och säger massa när ni vet noll av det som hänt? tror ni jag är så dum att jag inte själv vet vad som hänt?! ni kanske ogillar mig, men tänk efter lite, annars visar ni rätt klart vilka retards ni är sen dömm mig inte, för ni vet inte hur det är. snacka inte om något ni inte vet något om. jag kan svära på att ni inte hade varit lika starka som jag, för innerst inne vet ni att jag är starkare än er. ni vet fan knappt var ordet 'hora' innebär och ni kan inte föreställa er vad det är, hur det är att bli kallad det, och hur mycket det kan förstöra. även om du hatar mig, visar man lite jävla respekt och snackar inte om något du inte vet ett skit om. ni får prata med mig om det, istället för att snacka om det bakom min rygg, sen slickar mitt ass som de falska personerna ni är.
ord som man slänger ut, t.ex fitta, hora, knarklangar osv.. kan ni tänka längre än vad näsan räcker, helt ärligt? är det så omöjligt att förstå hur jävla otroligt jobbigt det är? om ni vill veta exakt så kom fram och prata med mig, sen kommer ni fan inte fortsätta på samma här. är ni svartsjuka över något? för ni ser att jag kan ställa mig upp igen och kämpa! vet ni att ni skulle ge upp direkt.. är det så svårt att se att någon är stark? är det så jävla svårt och bara lägga ner allt dethär. jävligt irriterande!
gå igenom allt jag gått igenom och försök ställa dig upp utan något stöd och bara skitsnack, klara vardagen, klara livet och TALA SEN!


drogas just nu.


im the king, you are the loser.

Hej sötnosar. brasan börjar nio, kanske drar ner dit. vet inte säkert! pappa ville att jag skulle stanna hemma och fira med honom och farfar, så kanske också gör det. och imorgon blir det ut med vännerna iallafall :D ska städa nu också ifall ni bryr er, mitt rum är skitstökigt, sjukt! :D


VALBORG

Hej gullungar. Är vaken nu, idag är det VAALBORG ! vad ska ni göra då ?  men nu ska jag äta frukost, caroline är hungrig. uppdaterar senare.


11e bilden: En person som är snygg.

11e bilden: En person som är snygg.

leonardo dicaprio
GAAH så jävla snygg! :D

svär, vintern är tillbaka på kvällarna.

blev inte som jag hade tänkt mig som sagt. haha planer ändrades eftersom jag var hemma vid kanske halv 12 jag vet inte exakt, skitsamma! rebecca kom inte, det blev för sent och hon skulle ändå dragit halv 1 eller nått sånt, vi plockade upp caroline vid borgen och calle gick med matte, martin iväg någonannanstans? och då bestämde vi för oss att träffa jesper, så så blev det. vi gick in i en skog och hämtade en väska som var carolines ?! hon hade lämnat den där när hon var med calle där. smart, jajamensan :D sen satte vi oss och snackade och skrämde upp oss själva, buuuuu! ... creepy. han e så söt :D haha
juste , det var fan skitkallt ute. höll på och dö, vinter elr ?

du bytte stil och sålde dina vänner..

hemma ifrån skolan nu, ska börja fixa mig lite slöigt, ska åka vid 6 eller nått till mina kusiner. ska bli kul, sen när jag är hemma så blev det inte som planerat men ska ut iallafall och möta nåra ;) ha det bra. . ciiaao

godnatt


10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.


haha saknar ♥


just den känslan av att jag just förlorat allting..

ringde asraa för en stund sen hahaha hon är så söt, roligt. hahaha! imorgon ska jag åka till kusinerna efter skolan, en dag tidigare valborg, vi ska mysa till det där, eva fyller år också.. henne ska vi fira! :D senare på kvällen ska jag mysa till det med kompisarna, rebecca, caroline & calle carolines kille, jacob, fredrik & sen kanske rebeccas älskling :D hahaha, valborg vet jag fan inte vad jag ska göra iår, tråkigt nog men har inget planerat. soft! vi får se med det :D nu ska jag föna håret.. hörs!
bilden har ingenting med inlägget och göra * haha :D


du lever bara en gång

hej gullungar, dåligt med uppdatering idag. vet, men lite saker händer haha. inget som jag har lust och ta med någon faktiskt! så ska sluta prata om det nu, sitter med slingmedel i mitt hår, och ska snart tvätta ur det och sdan ska jag ha hårinpackning också och få jätte lent hår. avundsjuka ? :) haha nä men ska senare också snacka med dennis, och sen efter det ringa asraa planera lite ochsånt.. uppdaterar senare :D
 
vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig vill ha dig♥


du gör mitt liv så mycket svårare

sitter nere i soffan och gör ingenting typ snackar med caroline och lyssnar på musik och tven på. schysst liv. nej men jag orkar faktiskt inte blogga! kanske slänger in ett inlägg innan jag lägger mig., kanske :)


9e bilden: En bild på din bästavän.

Caroline Balfe @fb
9e bilden: En bild på din bästavän.
10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
11e bilden: En person som är snygg.
12e bilden: En person du har känt länge och fortfarande har kontakt med.
13e bilden: En bild från i somras.
14e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
15e bilden: Den nyaste bilden på dig själv


better together

blev hemma idag ifrån skolan, inget mer snack om det. haa :) lite knas osv, men iallafall.. kollat på made med syster nu och nu blir det ut i solen och somna och pressa mig till färg. mohaha, update after :D

ingen lust förlåt.

knas liv man har just nu, ingen lust och blogga. hörs imorgon eller nått

8e bilden: En person du kan berätta allt för.


pajas!

fett trögt att gå upp och tänka, skola skola skola. haha jippi ? nej, men det va fett trögt för mig på morgonen, hade inte sovit länge heller. somnade på lektionerna, haha vi hade musik också, och våran musiklärare har brytit armen så vi har alltid vikarie vi får använda datorer och sånt. men min data funkade inte och det fanns inte mer, så jag bara satt där bredvid alla och ba, ah tja jag är utmobbad och jag har ingen data. satt där i 1 och en halv timme, det är sjukt irriterande. men klarade mig :D  somnade nästan på NOn också, asraa också. hihihih! åkte hem på direkten, sängen sängen sängen. men blev inte så , satte míg och kollade på OC och nu här och skriver. tajming * stavning!
nu ska jag nog lägga mig en stund. fetttt sköööönt. uppdaterar senare babes :D

länkbyte


tyck här, eller på bilden för att komma till bloggen!

lite ditt och datt

precis käkat, sitter och snackar med nåra och väntar tills körslaget börjar så ska jag kolla på det med mamma & pappa och tvilling, hah intressant :) ville bara säga det. uppdaterar nog senare!

länkbyteung och dum, men lever mitt liv

sktifint väder ute, men tyvärr är jag inte på humör för att dra ut någonstans och göra något faktiskt, känns trist! tänker bara på olika saker, haha. tror jag kanske ska ut och sätta mig i solen ett tag , pressa mig själv för att få färg :D vad ska ni göra ikväll, sista lovdagen ? :)

7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.


@ Rebecca Westman ,  underbar chey , skit snäll dels ursnygg :D


gå inte efter populäritet, den kan ändras!

Hej sötnosar. vaknade med caroline hon skulle tagit 12 bussen hem men klockan var ju då 12, så hon fick skynda sig till nästa buss. igår va det sjukt kul, vi gick och mötte dennis och rebecca, kanske jag berättat ? men iallafall, sen gick vi ner till sjön och satte oss där, vi snackade och sånt! haha typiskt mig också så ramlar jag av stolen, kommer inte ihåg vad jag försökte göra :D idag ska jag bara slappa, för imorgon är påsklovet slut då kommer skolan, fyfan. jag har fett mycket ångerst att jag inte kommer orka gå till skolan eller att jag inte kommer klara ut den, åå hatar den känslan! fuck.. men nu ska jag äta någonting min mage pratar :D blev inga bilder igår, glömde förbaskade kameran.


i moving on, without you this time

Hejsan.. vi var precis hos farfar och käkade, gott :D vi ska snart dra ner till sjön och sedan möta dennis och rebecca. lite saker och göra innan. glad påsk på er alla, lite efter kanske. men :)

är han inte lite för söt ? :D6e bilden: Någon i din släkt.

tror inte att någon i min släkt på det sättet vill vara med här, haha?!

så jävla bättre

så jävla bättre att vara borta ifrån dig än när vi var. så jävla sjukt! du har förändrats och ingen kan göra något åt det, men jag har tröttnat på dig. du börjar fan gå bakom ryggen på mig mer och mer, medans du ändå är där. kan du kyssa mitt arsel också! suck the dick babe!

caroline kommer snart..

tja babes . caroline kommer snart då. och det blir fest fifan, haha rebecca kommer också vid halv åtta. vi ska festa lite, privATE! men jaja.. tar bilder också, så dom kommer upp imorgon :) nej nu ska jag sminka mig och fixa mig och sånt. ni förstår ;) update later

sjukt jävla najs väder, riiight ?

humlor är fan snabba.

snackar med liam, gustav, felix, caroline.. och sitter och äter mitt påskägg, haha inte påskägget men asså godiset i, aja tror ni fattar ;) och har saft också, hehehe :) har typ inget och skriva, är fett hyper fast ändå trött, om det hänger ihop ? vet inte. det här blir mitt sista inlägg ikväll. ska sova snart :) imrogon kommer caroline vid kanske 12 eller 1. ciiao uppdaterar imorgon igen. godnatt babes

*bilden har ingenting med inlägget och göra *

5e bilden: En person som du saknar.


saknar dig sjukt hjärtat.


k-bry

hej sötnosar!  lite dålig uppdatering idag, men har verkligen inte haft tid, haha påsk ju. och dels sov jag bort dagen ett tag, sov till 2! sen skulle vi till farfar och börja med maten och det blev lite segt.. satte mig och kollade på tv en stund , det var något program jag kommer inte ihåg, skitsamma, k-bry. :D sen alexandra och jag bestämde oss för att göra ett ' gladpåsk ' kort till våran granne, hon har cancer! dom är typ ny inflyttade, och så vi ville bara vara snälla, så vi gick över och snackade lite med dom och så.. haha ja nu kollar jag på tv, the last song. sätt den men jätte bra faktiskt!


konstig kommentar

Anonym om du är som luft för mig.:
shane? haha

SVAR : haha vadå shane, vad har det med honom och göra?

dagens fail , pinsamt


hahaha nej herregud va pinsamt, trodde att en kille var en tjej på facebook. han hade en tjej som profilbild, men han ville bara inte ha på sig själv , skumt. men fett pinsamt :$


du är som luft för mig.

du är mobbad, helt sorligt nog så fattar du inte det själv. ärligt, du går och tror att du är så jävla bra, snygg, och perfekt för alla tjejer, men du är fan helt jävla tvärtom. du är så jävla dålig du leker med folk , när någon väl börjar gilla dig så dumpar du den och går till en annan, du har dålig personlighet, och du är dålig för tjejer, du är helt jävla cpe, ååååh fyfan. jag hatar dig !  hoppas alla dina andra tjejer inser det också snart!

behövde skriva ut mig lite, är så jävla förbannad på honom! tappar greppet fan. jaja, ligger och skriver med caroline och gustav, dom får mig alltid på bättre humör, jag älskar er ! sen lyssnar jag på musik, musik underhåller mina dagar så jävla bra, love ♥
 


4e bilden: En gammal bild på dig själv.


gammal bild, isack tog. nanan


ville bara säga hej...

sitter och kollar på herbie , längesen man såg den. det är paus nu sååå passar på och skriva, haha ville bara säga hej, såå hej :) nu är pausen slut, puss på er!

jag kommer sakna dig mycket!


spela inte svår, tappar intresset lätt.

precis vaknat ( skumt ) klockan är 20 i 2, haha måste skynda mig och fixa mig i ordning. dagen ba spraang iväg. haha :) ska träffa caroline och gullungen ska slagga här ikväll och vi hade tänkt och tända en brasa íkväll. får se hur det går, kommer upp lite bilder senare också. nej nu måste jag skynda, update later!

hahaha störd bild. bildbrist ;'(

1 2 3

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.

älsklingar ♥

2a bilden: En bild på dig själv.

3e bilden: En bild på någon i din familj.


lite nytt

1a bilden: Några du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En gammal bild på dig själv.
5e bilden: En person som du saknar.
6e bilden: Någon i din släkt.
7e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
8e bilden: En person du kan berätta allt för.
9e bilden: En bild på din bästavän.
10e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
11e bilden: En person som är snygg.
12e bilden: En person du har känt länge och fortfarande har kontakt med.
13e bilden: En bild från i somras.
14e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
15e bilden: Den nyaste bilden på dig själv

nu kör vi babes! 123 kommer i nästa inlägg ;)

du fuckar upp mitt huvud.jag vet att ni vill läsa.

Hej gullungar. vad har ni gjort idag ? :D kanske ska berätta lite om min dag, för det första jag och alexandra dövaknade haha skit trötta, vid kanske 11 och dennis kom runt halv 1 , 1. så då gick vi ner till sjön och satt där och snackade, haha vi hittade fett skumma grejer har fan inte sätt sånna grejer förut där. det var typ massmördar saker, nej driver, men det såg ut som på filmer. låter kanske lite skumt, men true ;) haha. var eldade skor och lite sånna saker, kortfattat :D sen så stack vi hemåt alexandra skulle hämta sin rygga och skulle hem tyvärr, så hon stack. så jag och dennis vi spelade fotboll sen stack vi in och kollade på tv, twillight gick på tv så vi såg på de.. sen såååååå skulle han också till bussen så då stack vi, hade fett ont i fötterna :( har gått fett mycket dom senaste dagarna. SEN haha, sen sen sen , nej men sen så satte vi oss på busshållsplatsen och väntade, bussen hade precis gått.. och efter det stack jag hem.. oooch nu har jag bråttom, mamma & pappa ropar, food!
cyya uppdaterar strax igen.


natthumor

HAHAHA så jävla grym , spola till 0.18 ♥

lite bilder ifrån ikväll. TILPLAN


hahaha, alexandra goes spöke ? :)


våran lilla eld, sötva.


jaaag :D


alex, och mitt huvud där nere.  haha


caroline och alex..


alla vi tre :D


söt rumpa, haffa ?HAHAHA GARV IRL , séndrag! * stavning

alexandra..


alexandra igen..


jag och alex.


drar mig ut snart

sitter och snackar med caroline & simon. ska snart ut och möta caroline och alexandra. vi ska dra till til och hitta på något. hahaah, alexandra slaggar här också :D ♥ och imorgon blir det att möta upp dennis med caroline vid kanske 2 eller nått. haha intressant jagvet, uppdaterar senare, för nu ska jag fixa mig lite :)


jagvet, dålig kvalité. enjoyyy


länkbyte


läs hennes söta & braiga blogg. gryym :D ----> http://juliablomstrands.blogg.se/ !!!


slingat håret

glömde och säga har ju slingar håret ;) så här får ni bild.

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I .

caroline ska hem snart, och mormor och morfar kommer hit. sedan blir det väl någonting, får se vad som händer ikväll.. hatar att vara rastlös :( men iallafall. vad ska ni göra ikväll dååårå ? :)


hallåå :(

åååh vart tar statistiken vägen ?! ni försvinner bara.. tråkigt. :(

lalala busted

jaha, vi var nyss ute vi träffade liam, dennis och carl-oskar, haha vi tände på gräs och la på en bro, asså på kanten så stannade det två bilar, och vi kutade in i skogen. lalala, vi snackade lite så och sånt, sen stack vi hemåt imot mig, haha utanför mig så hittade vi en trehjuling och carl-oskar satte sig och cyklade, haha skit liten! :D sen skulle dom sticka så då stack vi in och nu vet vi fan inte vad vi ska göra.. :)

husk ( penis kaka )

Hej gullungar, vad har ni gjort idag då ? :) .. är med caroline vi kollade nyss på en film , husk! hemsk.. sen mot morgonen så träffade vi dennis, eller haha vid typ 2 ? vi mötte honom vid borgen och snackade osv osv, kortfattat :D nä nu orkar jag inte skriva. trrooet. ciaaoo update later.

himlen är oskyldigt blå.

va nyss ute och spelade badminton med sophie och caroline, haha. va ju fett kul, sååå :D nu har vi satt oss med cola och vi kollar på himlen är oskyldigt blå, grym film or what ? :D nu ska jag kolla.

länkning?

kommentera här om ni vill ha en länkning, länka mig och sen skriver ni att ni har länkat mig så får ni en länkning här. :D


fixar mig.

precis lämnat alexandra vid borgen, ska duscha och sen sminka och fixa mig, caroline kommer runt 5-halv 6. dennis kommer då kanske också, får se. update later.

hittade ett smygfoto när jag sov..

du luktar pappajas

åkte nyss moppe med alexandra, woohaa vad sigtuna är tomt på kvällarna, är det märsta som gäller eller ? :D haha asså har ingenting och skriva, men uppdaterar iallafall. grymt tänkt :)

love så jävla snygg ♥

bildbrist...

hur var eran kväll idag då ? :D min var great..

kan berätta lite.. började med att jag och alexandra fixade oss och sen stack vi till borgen för att möta dennis, där satt vi under bron och haha bara satt och snackade elr va vi nu gjorde. sne gick vi in i skogen, hade inte så kul där inne, haha ett liv kallas det ;) så jag hade en tändare och jag eldade mossa, hahhaha. sen så stack vi hem, och då spelade vi badminton med sophie, haha fyfan va grymma vi var.. kortfattat ;) sen körde jag & alexandra dennis till borgen med moppen, alexandra satt/stod ?! längst fram och dennis bakom mig, haha lyckat.. och bussen kom fan inte ens ? så vi höll på att frysa ihjäl där.. och nu är vi hemma, vi åt och nu kollar vi på tv , det är liar liar hahaha grym film :D

goodnight

tror vi ska sova snart, alex sover här imorgon också. puss sötnosar :D

hahahahah cpt

sitter och typ asgarvar med alexandra, HAHAHA hon är stöörd. går inte och sluta garva,
- vad vill du mitt barn ?
- vill du smaka soopppaaa!?
hahah irl garv.. nää nu ska jag inte skriva, nu ska jag hoppa på henne. update senare :D haha omg nu ramla hon av stolen..


bildbomb, på bilder jag lovat.
hahaha vafan gör jag? :D


jag älskar dig<3


hahaha efter jag ramlat, mitt knä va typ mosat ? :(


vi hade inget och göra när vi kom in, så vi brände våra chips ?! :D


svar på kommentar.

Anonym om hot dog.:
due ju 97a,ofta du åker moppe, hur fasen då?
tell me!

puss
IP: 213.114.131.203

svar: haha ja jag är 97a. vad spelar det för roll ? haha visst kör inte lagligt, men om man har en moppe, vem fan låter den stå ? :)

hot dog.

Hej , åkte nyss moppe med caroline , alexandra är påväg hit nu, och hon ska sova här, caroline ska hem snart dårå :) får se vad alexandra och jag gör.. hah hon ville bada typ ?! få se, kankse vi blir dom första som gör det i sjön.. kallt eller varmt ?! :D

länkbyte

checka iiin den här snygga bruden, klickahär

gråt aldrig över en kille, tänk på mascaran.

-

playa inte för många för snart faller du för en tjej som vet dina lekar.

jaha, nu sitter vi i mitt rum, saft, chips och överförningssladd till kameran som vi har bilderna på, och tyvärr så var de carolines kamera och den är låst till hennes data, så hon laddar över dom när hon kommer hem, så lägger upp dom såfort jag får dom. hihi :) haha asså jag har fan ingen känsel i mitt ben, skumt, jätte mycket rivsår och sånt.. men nu ska jag inte klaga på det, caroline ligger i min säng och typ halv sover.. vi väntar på en sak ifrån sophie, tar långt tid. nej nu ska jag väcka caroline, börjar bli kusligt tyst. hehe :D

inte kul och vurpa..

åkte och hämtade med caroline och som otur så fanns det grus ivägen, och vi vurpa.. haha skrapade upp benet och har typ ingen känsel i det heller. fyfan! vi har tagit lite bilder också , laddar upp dom senare, nu måste jag käka, det är mat. update later :)


i try to drink you off my mind.

ååååhh, fett sköönt med påsklov nu, suttit i solen med mamma och syrran nu, sedan blev det tv, det är skit varmt. ska höra av mig till caroline när hon loggar in att hon kan komma, hon ska sova här. om hon inte haft nya planer nu :D lovar er lite nya bilder idag med farfars kamera, alltid lika kul med nya bilder ;)

9 månader utan dig, fyfan. åk inte :(

Hej gullungar. ska ut och sola snart, det är ju skitfint väder, hörde ifrån mamma att man kunde få fin färg, jag ba , måste ut ut ut ut ut. såååå nu ska jag ut då , haha. update later :)

criminal mindes

kladdkaka och saft, finns det bättre. haha men vi tog hem kladdkakan och satte mig och åt det.. och nu kollar jag på criminal mindes * stavning med alexandra & sophie, syskonen. hahaha alex rningde mig nyss och vägrade lägga på, hon hade sätt någon skräckfilm ,ahah bara garvar, hon är så söt :D efter programet blir det läggdags för mig, feta trött..


hockeymatch & kladdkaka

ska dra mig över till farfar nu, där borta blir det hockeymatch på tv och jag, sophie & alexandra ska laga kladdkaka, mumms.. haha avundsjuk ? update later sweeties :D

del 1

Vilka har du strulat meed ?
Har du haft sex ?
Tycker du att du är sexig ?
Bh storlek ?
Är du kåt i nån ?
Vilka bloggar läser du ?
Om du fick ändra något mdd ditt utseende, vad skulle det va ?.. Snälla svara på dom här !!!! XD<3
svar: haha strulat med några killar, haha nämner inga namn. deruuuu. haha ibland kan man väl känna sig snygg, haha. 70 C i bh storlek. kåt i någon ? va är det för fråga. Här är några jag brukar läsa..
Marilynsandberg.blogg.se
shms.blogg.se
miinialexx.blogg.se
walkingbabe.blogg.se
fejkadblond.blogg.se
Osv osv , haha läser ganska många bloggar, gillar det helt enkelt, tönt jag är :)
skulle vilja ha längre hår, och vara kortare, haha det är dom mesta delarna jag vill ändra. hoppas du fick tillräckligt bra svar på frågorna. :D

Är du oskuld? Om inte, vem med?
Bh storlek? (ljug inte !)
Bästis?
Hur många gånger har du strulat?
Har du skickat runt nakenbilder?
Har du visat dina bröst, för någon kille?
Vilka bloggar läser du?
svar: priiivat, deruuu! , 70 C. haha kan nog inte räkna hur många :D privat privat privat. och ja jag kan väl ha visat mina bröst för min pojkvän dels, något måste dom ju få ^^ haha nej driver, men ja det har jag gjort. och sen bloggarna jag läser är i frågorna över :)

är du oskuld?
singel?
favoritbloggare?
visst är jag cute? ;)
I know you love me babe <3
svar: babe för privat här. och jappp just nu är jag singel. har inge favvobloggare, läser många bloggar och gillar alla lika mycket men gillar extra mycket, fejkadblond.blogg.se grym bloggare :D haha såklart du är cute rebecca. ♥

har du haft sex?
vem är din senaste 'seriösa' pojkvän?
svar: ingen kommentar. Jag har inte haft någon seriös kille tror jag :P haha

Är det sant att du har skickat runt nakenbilder ?
svar: öööh vad är det för fråga ? stupid.

Varför började du blogga ?
svar: för jag kände att jag först ville skriva av vad som hände på mina dagar och sen blev det kul och blev inspererad av andra bloggare. super kul och blogga :)

är du kär i någon ?
svar: haha ja det kan jag väl påstå, gillar en kille iallafall.

vilka bloggar läser du? dina kompisarnas alltså, kanske någon man kan börja läsa tänkte jag :D
vilken bh storlek?
svar: av mina kompisar så läser jag, rcw.blogg.se, walkingbabe.blogg.se, miinialexx.blogg.se, mwhs.blogg.se, sstyleboyviking.blogg.se, lilleskitenfan.blogg.se. haha :) bh storlek, 70 C.

om du fick ändra nått med dig själv. asså utseende, vad skulle det vara?
kram
svar: det skulle nog vara längden vill bli kortare, och sen längre hår, och har alltid viljat ha knallblåa ögon. skit fint :D

Har du haft 6?
Bh storlek?
Vem var sen första du nånsin strulat med?
Har du skickat runt nakenbilder?
Älskar anonyms fråga tycker du att du är sexig?, snälla ha med den gmn !!!!!!!!!!!!
svar:
haha privat fråga. 7 C fortfarande :P haha kommer inte ihåg tror det var lance faktiskt. fortfarande en korkad fråga av nakenbilder, omoget. sen har jag redan svarat på den frågan, ja ibland känner man väl sig sexig, snygg, söt , fin osv.


skit ner er..

gör inte så mycket, höhö. kollar på tv och mobilen underhåller det mesta också. haha har en knas katt här bredvid mig också, simba, ligger intryckt med ansiktet imot soffan, normalt? ;) höhö, senare har jag ju sagt att jag ska svara på era frågor. bränn gärnet nu!


kör

har lite nya läsare, om det är något ni undrar eller nått, ta god tid nu :) svarar på allting ikväll.


jag saknar dig kom hem snart, okej?

käkat och hjälp pappa med att diska också, inte det roligaste och tycker inte det är det fräshaste heller. men överlever iallafall, det är gjort ialllafall det är det bästa. vad gör ni då ? , haha varför frågar jag när ändå ingen svarar ? hmm.

dålig uppdatering

sitter i soffan förväntansfullt att något otroligt ska hända. nekande! inget kommer hända, alltid lika tråkigt med vardagar, men som tuur är som nog alla ni vet, haha det är lov nästa vecka.. alltid lika grymt med lov, men det här lovet ska bli så mycket grymmare. hihih :)

här är en till liten sötnos som ville bli länkad, kolla in här


länkbytekör ett länkbyte med frida, en riktigt sockersöt tjej. klicka här för att komma till hennes blogg, ni kommer inte ångra er. *klick


if you cry, i try to put a smile on your face.

vart har ni tagit vägen ? , statistiken går ner och kommentarer mer, inte lika kul utan kommentarer och hög statistik, funderar på en rejäl bloggpaus faktiskt, så kommer jag tillbaka om ett tag, så kanske ni höjer intresset. haha , vet inte. men kanske blir så, upp till er :)

jag älskar dig alexandralucht


studding

ska sätta mig och göra läxor nu. förlåt för en dålig uppdatering, tar igen det senare :)

skriva en kommentar ? :)

typ ligger upp och ner med datan. fett slö och ligger och typ död ?! ska snart tvätta av sminket, sätta på brunutansol och sen lägga mig och sova. saknar sängen  ♥ så ciao. skriv gärna en kommentar om det är något jag ska berätta eller skriva om , så att det blir roligare för er att läsa, hehe :)

skriva en kommentar ? :)

typ ligger upp och ner med datan. fett slö och ligger och typ död ?! ska snart tvätta av sminket, sätta på brunutansol och sen lägga mig och sova. saknar sängen  ♥ så ciao. skriv gärna en kommentar om det är något jag ska berätta eller skriva om , så att det blir roligare för er att läsa, hehe :)

ut och springa

ska dra ut och springa nu. så caio!


vem bad om din åsikt ?

patetiska människor som dig borde inte ens existera. skäms du inte ?

men iallafall, varit med mamma och handlat idag, och typ fått hem massor av läxor, en i varje ämne ska börja göra dom läxorna nurå med min syster. börjar med matten, om ni ville veta, nu vet ni.. update later sötnosar :)


Hej. Jag heter inte the you heterw.

knappast sovit något, och är skit trött. nu äntligen, godnatt :D

ska spotta på dig och dina vänner tills ni ångrar allt helvete ni ställt till med.

vet inte vad jag gör, tänker på lite smågrejer runt omkring mig..  känns som om allting går igenom mig. fett jobbig tid just nu, cut cut gråt gråt, haha nej men smile ?! ehhh.. snackar med alexandra, hon får mig alltid på bättre humör. nu vet jag också vad jag ska göra. vill ni vet vad ? okej , haha måla mina naglar, måste ju göras om någongång ? så det får bli nu :)


dagen jag dööör, care?!

hej älskade söta bloggläsare. hahaha okej lät fel.. wierd. men iallafall, helgen varit fett slapp och kul. vi mötte jacob vid tio vid borgen, alltså jag och alexandra med moppen. hahaha vi skulle ju gå med honom hem. fett slööö jag var, gick med moppen tyyyp hela tiden. hihih, sen satte vi oss vid datan en stund och snackade sen blev det movietime, vi såg paranormal activity 2 hahaha alexandra somnade på sätt och vis jag och jacob satt som små småungar och filmen var ju fett äckligt läskig ? :) sne när vi skulle sova, vi alla delade först säng, och jag brast ut med alexandra i skrattattack och sen puttade hon ut mig och jacob, så hon fick min stora säng själv och jag och jacob låg på madrass nere på golvet, hahaha jadu. hon har sina stunder ;)
och sen...... stör jag mig på att jag aldrig fu**ing blir frisk för i helvete. jag sitter och snuvar och jag har jätte ont i mitt öra, tar tabletter för det, och glömde att ta i en dag, alltså på morgonen och på kvällen så det har ju blivit lite värre, gör ont .. men nu ska jag inte sitta och snacka om det! blir ju inte bättre för det :D

lite bilder innan vi stack ut :Drastlös, men det fixar vi med CAM

ska snart hämta alexandra, om en kvart.. är raaaastlös så alexandra min syster och jag tog lite smilephotos :)jag älskar dig enormt storasyster ♥♥♥♥♥


i don´t feel bad

jaha, precis åkt moppe, haha fett kul juuuu. ska åka lite sen med alex när hon kommer. ska fan köpa min egen moppe snart, om ett får jag ju åka helt lagligt. längtar! ska gå och kolla på tv nu lite, sen hämta upp alexandra med moppen vid borgen.


what do i do now ? when you are gone.

morgonpigg  ? nejnej. typ galet trött. men det ska ändras nuu, är på jätte bra humör det är en tummeupp. caroline kommer snart, sitter och snackar lite med henne här på msn, hon kommer vid kanske 1. jacob kommer imot 5, något där iallafall för er som bryr er :) får se om det blir lika mycket update som igår ;) vad ska ni göra idag då?


shahalalala

okej. blev inte som tänkt sig, så ska det låta va redan slut, fett bra tajming ? . nej :( ville ju se det, en timme efter i mitt huvud, inte bra! hahah, sitter och lyssnar på musik och snackar med rebecca och nåra till. juste imorgon kommer jacob och caroline & får se om alexandra också kommer över. bli en liten sleepover ?! haha nej men asså vi ska umgås och sen sover dom här. får se vad vi ska hitta på, inte så mycket planerat då.


trolluuunge

på mycket bättre humör nu, klätt ut mig till ett troll, hahahah random jag är. har tråkig tid hemma, ingenting och göra, hatar att vara rastlös. så jag bestämde mig, NU SKA JAG BLI ETT TROLL jadu , jag är knäpp ibland. har puffatm itt hår som trollen har, sen jätte mycket kajal och såååå. orkar inte berätta så här har ni en bild. haha kommentera inte gärna tack. är bara söt ;M
 


det var den här personen jag levde för

 


hand i hand livet ut ? det verkar vara annorlunda nu..


ahmeeed

hemma ifrån sjukhuset nu, fick ett klister märke och en platsråtta(?) hahah känner mig som en unge, som när man fick tandborste när man var hos tandläkaren, love it :D haha bloggar ganska mycket idag, blir nog mer också, ihihihiihi. men jätte bloggsugen, ska börja städa nu också, hahaha sjukt hur stökig min garderob är :) är också dels på jätte bra humör på saker igår som blev överstökade, pft. DAGS ATT STÄDA ! ciao.


jag vet att du läser min blogg så när du ser dehär, förlåt

jahadåå, nu ska jag till sjukhuset. får se hur det går, efter blir det väl städa mitt rum, hahah måste bli rent för en gångs skull. hmm, update när jag kommer hem :)
bildbrist, hahaha dels gammal bild..

here comes goodbye.

hur ska man göra om en vän inte är som den ska ? om vännen blir någon annan som du inte vill att hon ska vara. jag ville att du skulle hälldre vara den, blyga, snälla tjejen som inte kunde säga exakt som hon såg allt som. det var den tjejen jag lärde känna, sen blev du helt en annan tjej, visst man förändrats. alla gör det någon gång men ifrån blyg till modig, snäll till den kaxiga och inte behöver någon tjejen och säger som hon ser allt som, hon säger vad hon tycker, det är på ett och annat sätt bra, men den tjejen fick inte jag lära känna ifrån början... jag älskar dig och kommer aldrig sluta göra det, men ändra inte på dig för att folk säger att du ser bättre ut i de och de, jag ber dig förändra inte allt hos dig, du är perfekt som du är ♥


du har förändrats, och du äcklar mig.

Hemma och har precis ätit, sitter där spindeln var igår, läskigt.. måste hålla ögonen öppna så den inte attakerar mig igen, hahah ;) vet inte vad jag ska skriva, inte så mycket i huvudet idag.. nanananaa


boring life.

vaken nu, och det blåser som faaaan det dunkar utanför, läskigt :( men ska kanske över snart till farfar tråkigt och bara vara här själv.
bildbrist..

ääääcklad

NEJ FYFAN VA ÄÄÄÄCKLIGT VÄRSTA JAG VET. det kröp en spindel på mig på mitt bröst när jag hade datan i knät, fyfan jag kastade iväg datan i soffan och skrek och sprang upp för trappan, ååååh fyfan, komme inte kunna sova, kännes som om den fortfarande är på mig, OKEJ nej faaaan. nu tänker jag gå och messa har jag bestämt, inte sitta här så den kommer tillbaka :( eller så dödade jag den med mitt skrik. bäst, update tomorrow.

who do you think you are ?!

ligger och lyssnar på musik och snackar med nåra. får se vad jag gör sen... sova ?! haha nej kolla på tv eller nått. buuuuuu snart kommer en header upp också, får damp när jag gör dom, blir aldrig bra, så nu ska Michelle göra åt mig, får se när den dyker upp :)


du säger att du vet vad respekt är så , varför beter du dig som ett svin?

Tja. som ni kanske inte alla vet så blev jag hemma idag, och det var för jag mådde jätte dåligt och hörde ingenting i höger öra dessutom gjorde det ont, åkte in till akuten, och då var klockan 2. fick smärtlindring och så.. bla bla , det gör jätte ont, har öroninflamation, jävla skit! haha, allting ska hända mig?! men iallafall, imorgon blir det inte heller någon skola, då blir det sova sova sova och sen på fredag så ska jag till skolan har jag bestämt, sen ska jag vara med caroline då. yeeey ? då vet ni min vecka tills helgen iallafall.

länbyte

länkbyte, kolla in här ebba&camillas blogg. ni ångrar er inte, grym blogg :)

blogg tips.

kolla in den här sötnosens blogg. ni kommer inte bli besvikna :) klicka på bilden för att komma till bloggen!

fuckkaaa uurrr!!!!! DÖV

ääääähh fy-fan nu ska jag gå och lägga mig i sängen har jag bestämt! fyfan gör ont i mitt högra öra, JAG ÄR TOTALT DÖV DÄR. varför ska alltid jag bli sjuk eller nåttttt, okej fuckar ur. gonatt innan jag skriver för mycket :D

va i helvete

Hej sötnosar!
Sitter i soffan har varit en bra dag idag, men snuva.. men iallafall hahahah idag vid lunchrasten gick jago ch asraa ner till sigtuna och så var vi inne på pressbyrån för att köpa dricka och tuggumi, så var det en kille där som var typ såhära asså utvecklingsstörd, men han kunde gå, jaja iallafall och asraa putade bak mig när jag stod i dörren så var han där och väntade så han fick gå ut, så slog han mig på ryggen och nöp mig, jag ba va i helvete och så vände jag mig om , och han kunde inte prata ordentligt, han pratade som kalle anka tyckte jag. han bara blängde på mig -.- läskigt men kul :) hahah asraa och jag kunde fan inte ens sluta garva, irl kuuuul :D efter skolan va jag med alexandra vi drog hem , vi skulle ha solat på brunos, men blev inte av för jag hade inte nog med pengar. så vi var hemma och kokade nudlar, ovanligt ? och sen kollade vi på made och the hills. haha men nu ska jag gå och äta. update later.


'' vem fan vad om din åsikt ''

hemma nu. tven på och datan på. allt klart för kvällen, haha nej men kvällen är snart slut och dags för sängen, sugen på att bli varm med tecket! fryser häcken av mig, men iallafall om ni är intresserade vad jag gör/gjort så har jag nyss snackat med asraa ska möta henne på bussen med 50 bussen, och sen sitter jag just nu och snackar med jacob och yenifer kulkul, någon random jävel håller på på facebook mot jacob, någon status som han haft och hon hostar upp spyor med kommentarer, man ba, vem fan bad om din åsikt. lite irriterande :D vad gör ni dåå?.


nanana. haha bästis jag älskar dig


lalalalala

jaha. men ska över till farfar nu och käka med syskon och pappa.. seen efter det blir det matte och sen ringa asraa som jag lovat. lalalla :)


8-|

jaha, ska inte göra så mycket idag, kollat klart på filmen nu. grymt! pappa ska plocka upp en tröja jag ska få tillbaka av alexandra hos henne senare. hihihihi, har ingenting och säga. ELLER, jo föresten jag har visst någonting och göra idag... läxor, ska sätta mig och göra med dom sen, inte nu nananananana :D

pappa: ska du gå och göra läxan nu ?
jag: seeeen..
pappa: hur många gånger har du sagt sen egentligen?!
jag: lika många gånger du frågat.


i rymden finns inga känslor

ligger och kollar på i rymden finns inga känslor, haha grym hittils, ska fortsätta kolla nu :D

DETTA FÄLT MÅSTE FYLLAS I.

hemma idag, men imorgon blir det fullpackat och klart att jag ska till skolan, har ingen röst kvar typ?! helt borta. och dennis ber mig ringa honom för att han ska kunna ha ett gott skratt för att jag tappat den-.- AAaaah, gulligt :) elr? men jaja, ska kolla på film.. pojken i randig pyjamas. fett sorglig typ. update later sweeties.

för kanske 1 eller 2 år sen?! :)

vill do ha kafffeeeë

sitter och skriver med jacob. lite knäppa saker, våran humor <3 sitter och snorar också, euw.. förkylningen vägrar att gå bort, bara jag inte får bihålinflamation som mamma har. *hej gud* men iallafall, som jag sa att jag skulle lägga upp bilderna på skidresan ikväll. dom bilderna kommer upp imorgon för kameran är hos farfar han tog den efter skidresan dårå. så ni får klara er utan dom ett tag till :) update later.


såhär såg man ut förr


ska jag skämmas eller vad ? :D

skidresan...

hemma nudå. kom hem för kankse några minuter sen. fyfan va najs resa alltså, ånger ? neeej aldrig. okej ska berätta lite om vad som hänt dårå, vi åkte hemifrån vid kanske 8 om det ska vara mer exakt. vi satt gaaanska trångt, molly jag och sophie i baksätet med väskor och sånt, vi sov på vägen dit och snackade lite osv. sen när vi var där så åkte vi ju såklart skidor. måste göras om, man äger väl ? haha förutom när jag vurpade dårå. men glöm det :) , vi åkte kanske i 6-7 timmar, vet inte exakt, ifrån 10 till 5. skitsamma, vi åkte till hotellet, scandic.. vi packade upp och 8 åt vi middag, efter det bestämde molly jag och sophie oss för att spela kort, så vi satte oss vid ett barbord bredvid ett par killar och deras pappa, dom kom ifrån dalarna. när vi hade spelat ett tag så började pappan snacka med oss och ba, ' vad spelar ni '' får mina grabbar vara med och spela lite mer er ' . sen sa han till hans grabbar att sluta vara ' fega ' och att dom skulle spela med oss, vi bara garvade, till slut kom en kille som var lite äldre än dom grabbarna och började spela , han hjälpte mig med att vinna lite, men fuskade bra ;) hahah, sen kom grabbarna och spelade med oss, så satt vi där ett tag , sammanlagt spelade dom i 5 timmar. :D
bilderna som vi tagit kommer i ett senare inlägg idag. får se när det dyker upp.

statistiken

vad har hänt med den ? .. åååå snälla bli inte mindre bara för det har varit dålig uppdatering för i helgen. buhu tråkigt :)

alexandra gulligste ungen

sitter och kollar på the hills nu, packningen fick vänta lite, det blir senare ikväll. när sophie slutade skolan idag, så kom hon in till mig och sa att hon hade en överraskning till mig och där var alex med henne, man ba VA ?! och alexandra är såååå söt, hon kom med godis och skruvar till mig. så jävla söt jag älskar dig ♥. Tar en bloggpaus i helgen också så ni vet, kommer inte kunna skriva när jag är där i gävle. så blir dålig uppdatering i helgen faktiskt :)


fyf*n asså

inte så mycket och skriva. men blev hemma idag också, har sovit typ hela dagen inte kunnat röra mig och min huvudvärk blir bara sämre. måste typ ut?! så ska med mamma och handla sen blir det packa och sova igen!